SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Balkonhuset

Balkonhuset Turistattraktioner på Tenerife
Balkonhuset Turistattraktioner på Tenerife
Balkonhuset Turistattraktioner på Tenerife

En historisk perle med balkoner i udskåret træ og kanarisk gårdhave

Lige midt i det historiske centrum af La Orotava på nordsiden af Tenerife finder man en arkitektonisk perle fra det 17. århundrede, hvis balkoner i udskåret træ med blomsterudsmykning tiltrækker alles opmærksomhed. Indenfor opdager den besøgende en smuk kanarisk gårdhave, der er omgivet af udstillinger af typisk håndværkskunst fra De Kanariske Øer, lige fra fremstilling af vin til hulsømsbroderi og pileflet. I rummene kan man lære, hvordan man fremstiller traditionelle produkter i hånden og på den måde få et bedre indtryk af, hvordan livet udfoldede sig for 2 århundreder siden.

Lære traditioner at kende i kanariske herskabsboliger

Over for Balkonhuset kan man besøge Casa del Turista, der byder på en imponerende udsigt til Teide fra gårdhaven og eksempler på de berømte sandtæpper, der fremstilles hvert år til byfesten i La Orotava. I nærheden af disse finder man det imponerende hus, Casa Lercaro, med dets berømte café og restaurant, som er et godt hjørne med herskabsmiljø at slappe af i.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER