SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Monkey Park Tenerife

Monkey Park Tenerife Zoologiske haver på Tenerife
Monkey Park Tenerife Zoologiske haver på Tenerife
Monkey Park Tenerife Zoologiske haver på Tenerife

En zoo, hvor man kan fodre aberne, tæt på Los Cristianos

Monkey Park Tenerife er en lille zoo, der ligger tæt på det store turistcenter Los Cristianos på Sydtenerife. Det er den eneste zoo på De Kanariske Øer, der har specialiseret sig i aber, og det sjove er, at man kan komme ind i burene for at røre ved og fodre dyrene. Derfor er denne zoo perfekt til at stifte bekendtskab med de legeglade lemurer og silkeaber. Og børnene er vilde med at se, hvordan de kravler op på hovedet af hinanden for at få fat i maden.

En zoo med primater på Tenerife

Når man går den behagelige tur igennem Monkey Park med en have, hvor der er bænke i skyggen til at hvile sig, bliver man præsenteret for en varieret samling aber. Ud over primater som lemurer, silkeaber af mange forskellige slags eller chimpanser findes der et serpentarium og mange eksotiske fugle som araer, ara-kakaduer og endog en tukan. Der findes desuden et bassin med krokodiller og skildpadder, som man kan gå henover via en træbro. Det er en anderledes zoo, der er velegnet til familiebesøg.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER