La Galga

En bjerglandsby og en laurbærskov

I den nordøstlige del af La Palma finder man bakker med en intens grøn farve og opdyrket jord i det barske terræn mellem frodige stejle skrænter. Mellem dem ligger bjerglandsbyen La Galga, hvor man primært beskæftiger sig med landbrug på den traditionelle, tålmodige og hårde måde for at høste frugterne af et landskab, hvis unikke skønhed uden tvivl skyldes dyrkningen på terrasser. Ikke langt derfra ligger den frodige Cubo de La Galga, en laurbærskov, der uden tvivl er et besøg værd.

Traditionel arkitektur på La Palma

Bjerglandsbyen La Galgas beliggenhed mellem bakker og stejle skrænter har gjort, at byen er delt op i forskellige befolkningsgrupper. Det lille og velpassede centrum er koncentreret omkring kirken for byens skytshelgen San Bartolomé. Kirken er et lille kapel i La Palmas traditionelle stil: teglsten, hvidkalkede stenvægge og altaner i træ er dens kendetegn, og det samme kan man sige om mange af husene i bjerglandsbyen. Hvis man gerne vil have stillet sin sult, kan man få masser af lækkert grillet kød i denne landsby.

Public transport
Shop/shopping
Localidad
Puntallana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
9
262
10045