Vigtige oplysninger: De Kanariske Øer er nu åbne for turisme

Vigtige oplysninger: De Kanariske Øer er nu åbne for turisme

25-Maj-2020

De Kanariske Øer starter vejen mod "den nye normalitet"

De Kanariske Øer er ét af de mindst berørte områder i Europa og i verden. Herfra ønsker vi at sende en besked med håb og optimisme. Vi arbejder hårdt på genåbningen af din destination, så du kan rejse med de maksimale betingelser for sikkerhed, hygiejne og kvalitet.

På denne side vil vi informere om vores aktuelle situation på vores øer.


Spanien er fortsat i alarmtilstand (RD 463/2020), og således foregår overgangen til den "nye normalitet" fra den 4. maj gradvist i landet i fire faser, som består af to uger hver enkelt.


På grund af det lave antal smittede med COVID-19 på De Kanariske Øer er alle øerne nu i Fase 2 af genåbningen, og de går således i forvejen for resten af det nationale territorium som i de tidligere faser.

Tilladte aktiviteter i hver enkelt fase:

Fase 2

Genåbning af strande, restauranter og kultur (alle De Kanariske Øer)

 • Åbning af strande. Det er tilladt at tage sol og bade i havet, så længe man respekterer en afstand på mindst 2 meter, i grupper på op til maks. 15 personer. I visse kommuner vil det ikke være tilladt at bruge brusere eller fodbade, og antallet af personer vil være begrænset.
 • Åbning af svømmepøle til fritidsbrug. Adgang efter forudgående aftale, og antallet af personer skal være begrænset til maks. 30 % af den normale kapacitet.
 • Indendørsservering er tilladt i barer og restauranter med maks. 50 % af den samlede kapacitet, så længe de fysiske forholdsregler garanteres, og udelukkende til bordservering og/eller takeaway.
 • Genåbning af biografer, teatre, auditorier og lignende med "forudtildelte sæder" og maks. 50 % af den normale kapacitet.
 • Det er tilladt at besøge monumenter, museer og udstillingslokaler med maks. 50 % af den normale kapacitet.
 • Det er tilladt at foretage aktiviteter af typen aktiv turisme og natur med familie og venner i grupper på op til 20 personer.
 • Det er tilladt at afholde koncerter og kulturelle begivenheder på lukkede steder med en tredjedel af den normale kapacitet. Hvis arrangementet foregår udendørs er op til 500 personer tilladt, såfremt de sidder ned.
 • Det er muligt at bevæge sig rundt på de enkelte øer, såfremt man respekterer forholdsreglerne for sikkerhed og hygiejne og fysisk afstand på 2 meter, i grupper på maks. 15 personer. Denne begrænsning gælder ikke personer, der bor sammen. Det er ikke muligt at rejse mellem de forskellige øer, medmindre man har meget specifikke årsager hertil.
 • Genåbning af indkøbscentre uden mulighed for at opholde sig i fællesområder og rekreative områder og med maks. 50 % af den normale kapacitet.

Fase 3

Mere mobilitet (kommer snart)

 • Den generelle mobilitet bliver mere fleksibel (med beskyttelsesforanstaltninger: masker, sikkerhedsafstand ...).
 • Butikker kan øge kapaciteten til 50 % (såfremt afstanden på to meter mellem personer respekteres).
 • Begrænsningerne vedrørende antal gæster og brug af barer og restauranter minimeres også.

Hvad bør du vide, hvis du rejser til De Kanariske Øer?

Indtil den 1. juli skal enhver international rejsende, der ankommer til De Kanariske Øer, være i karantæne i 14 dage på indlogeringsstedet og kan kun forlade det for at købe essentielle produkter, besøge lægeklinikker og af årsager, der skyldes force majeure. I øjeblikket er der kun adgang til Spanien for statsborgere og residenter, diplomater og konsulatansatte samt personer, der kan dokumentere force majeure.

På samme måde har Den Europæiske Union meddelt, at den vil holde grænserne lukkede indtil den 15. juni og dermed begrænse rejser, der ikke er tvingende nødvendige, men man undersøger fremtidige tiltag for at fremme turismen med maksimal sikkerhed.

Anbefalinger vedrørende hygiejne:

Lavamanos

Vask hænder ofte med vand og sæbe eller med hydroalkoholisk gel.

Toallitas

Hold en afstand på mindst to meter med personer, du ikke bor sammen med (med eller uden symptomer).

Distancia de seguridad

Hold en afstand på mindst 1,5 meter til personer, du ikke bor sammen med (med eller uden symptomer).

Barbijo

Brugen af maske er obligatorisk i offentlig transport og i alle lukkede rum samt på gaden, hvis der ikke kan garanteres en social afstand på minimum 1,5 meter.

Hvis der er symptomer, skal du ringe på telefon:

900 112 061

Fiebre

Feber

Tos

Hoste

Falta de aire

Problemer med at trække vejret