SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Kanarieøerne

set ovenfra

Den gode beliggenhed og det fremragende klima på Kanarieøerne gør, at vi få timers flyvetur fra midten af Europa finder nogle af de reneste og mest uberørte naturlandskaber på kontinentet. Frodige, årtusindgamle skove, spektakulære vulkaner, paradisagtige strande med lyst sand og imponerende klipper, for ikke at tale om de små landsbyer og den traditionsrige arkitektur, sætter øjnene på behageligt arbejde med kontraster og stor skønhed. Og man kan få øje på endnu mere set fra luften.

På Kanarieøerne er der rig mulighed for at se det særlige geografiske landskab fra luften. Gå ombord i en luftballon og mærk, hvordan øerne strækker sig over et kæmpe område, når man ser det hele lidt ovenfra. Eller tag en tur i et lille fly og få det store overblik i ét hug, med de dramatiske kontraster på disse øer, der er fulde af liv.

/
Lanzarote
mod andre planeter

La Geria er et af de mest specielle og bjergtagende steder på Lanzarote. er et af de mest specielle og bjergtagende steder på

/
Fuerteventura
paradisagtige landskaber

Når der er flod, dækker vandet dele af Puertito de LobosFuerteventura, og skaber naturens egne vandbassiner af krystalklart vand . Det skal nydes fra luften.

/
Gran Canaria
som beklædt af et grønt tæppe

I området omkring Anden VerdeGran Canaria findes et stisystem, som danner perfekt afsæt for at udforske naturen. Men det kan især anbefales at tage en flyvetur hen over området og på én gang se den vilde natur, som udmunder i en pludselig række af klippedrag.

/
Tenerife
på opdagelse svært tilgængelige steder

Den bedste måde at tage en flyvetur hen over øen Tenerife er over Parque Rural de Anaga, hvis enestående sten og hengemte badeområder kun kan ses fra luften.

/
La Gomera
musik til øjet

Denne helt specielle spidse vulkanske klippe, kan kun ses helt klart fra himlen eller fra havet. Men kun ved at flyve hen over La Gomera kan du virkelig se denne særprægede klippeformation i al dens storhed, og som imponerer med de geometriske formers skarpe udtryk Vallehermoso.

/
La Palma
en svømmetur blandt skyerne

Luften giver også den bedste udkigspost til at se de skyer, som på en fugtig formiddag samler sig over Caldera de Taburiente. Kun fra oven kan man se det tågedække, som samler sig omkring det mest besøgte vulkankrater på la Palma.

/
El Hierro
højst blandt vulkaner

Den bedste udsigt over El Hierro fra luften er fra området Verodaog Faro de Orchilla, hvor man kan nyde de vulkanske klipper, som stiger op uden den mindste hensyntagen til havet.