Finca Salamanca

Ideel gård til familier i den sydlige del af Tenerife
Fra den lille terrasse uden for restauranten ser Finca Salamanca ud til at være en af disse århundredgamle ejendomme, der ligger omgivet af gangstier med frugttræer − i dette tilfælde i hundredvis af avocadotræer − indtil man kommer til receptionen, der er afstemt til omgivelserne til trods for trappernes rødlige farve. På dette landhotel, der er velegnet til familier, og som ligger på den sydøstlige del af Tenerife, er alt storslået – lige fra den store ficus til den ikke mindre imponerende kaktus, der skjuler sig bag plankeværket af træ.
Hotel med gourmetrestaurant i Güímar
Den vigtigste del af dette hotel i Güímar befinder sig under åben himmel. Det gælder den store have, der er dejlig at slentre igennem, den vederkvægende skygge under træerne, græsplænen eller den lille, men komfortable pool. Restauranten er til liebhavere af gourmetkøkkenet og af rum med sin egen personlighed. Restaurantens stenvægge, smedejernslamper og høje bjælkelofter danner rammen om den hyggelige spisestue af glas. Der serveres retter, som er en sand fristelse. Der er også adgang til hytte med spabad – det ideelle sted til et par.
Airport distance
39 km TFS
Parking
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045