Gara Hotel

Stort kanarisk hus i Garachico
Husets kendetegn er det historiefyldte træ. Der findes også visse islæt, som vidner om den tradition værelserne indeholder, såsom kokette ventilatorer eller vaser med friske blomster på værelserne. På Gara Hotel er hotelgæstens bekvemmelighed i centrum. Dette hus fra det 18. århundrede ligger på nordsiden af Tenerife, i den fortryllende landsby Garachico, og beretter om sin kanariske oprindelse på facaden, der er himmelblå, og i de store vinduespartier af træ og i den dejlige, rolige indre gårdhave, hvor cafeteriet holder til.
Solnedgange på en terrasse med udsigt til området El Caletón
Der er mange ting, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas i dette centralt beliggende refugium, hvor dagen begynder med en righoldig morgenmad, hvor hovedingrediensen er gofio (malede kornsorter) med mælk på. En af disse ting er hotellets terrasse med enestående solnedgange i naturlige kulisser i tusind farver. Dette privilegerede sted er hotellets fredfyldte oase og vender ud mod de naturlige swimmingpools i området El Caletón, hvor en dukkert er obligatorisk, især efter at have nydt en god fiskeret i en af restauranterne på søpromenaden.
Airport distance
51.8 km
Restaurant
Room service
WiFi
Spa
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045