Hotel Casablanca

Et afsidesliggende refugium på landet på Tenerifes nordside
Bronzeskulpturen af en forpint guancher-konge (guancherne kaldes øernes oprindelige urbefolkning), der vogter over udsigtspunktet El Lance, er et umiskendeligt tegn på, at du nærmer dig Casablanca landhotel. Og rent faktisk mindre end 2 km ad landevejen fra Icod el Alto på Nordtenerife dukker dette afsidesliggende landhus op næsten midt i ingenmandsland. Det er omgivet af et væld af haver med kartofler, frugttræer og skråninger, der løber ud i Ruiz-kløften. Det er et vidunderligt sted, hvis man ønsker at være lidt sig selv og gå ture midt i naturen uden at skulle tænke på andet.
Imponerende terrasse i et restaureret hus fra det 18. århundrede.
Når man går igennem træporten − et privilegie forbeholdt hotellets gæster − falder blikket på den kæmpestore terrasse. Den løber som et stort dansegulv under åben himmel foran hall-spisestuen af glas langs med den pæne pool med halvrundt tag, som man får lyst til at springe i ved det blotte syn. Værelserne i to niveauer har bevaret husets oprindelige struktur, der går helt tilbage til det 18. århundrede, med loft og gulv af træ. I øvrigt hviler freden over dette sted med ren, frisk luft – omgivet af dragetræer, hortensier og avocadotræer.
Airport distance
39.5 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045