Hotel La Quinta Roja

Flot hotel på torvet i Garachico
Hvis et hotel har historie at byde på, fornemmes det straks, man går over dørtærsklen, og dette er tilfældet med La Quinta Roja, et prægtigt adelshus, der har overlevet vulkanudbruddet for tre hundrede år siden på Nordtenerife. Hotellet, der ligger på selve Frihedspladsen (La Libertad) i den fortryllende landsby Garachico, dominerer billedet pga. en beige-rød facade og en imponerende trappe af udhugget sten og en indre gårdhave, der ud over en rislende kilde og smukke planter har sin helt egen sjæl.
Læsesal af glas med antik maurisk buevindue med midtersøjle
Lænestole i mikrofiber og de kæmpestore planter i den indre gårdhave vender ud mod et storslået galleri af harpiksholdigt træ, der også ses på værelserne sammen med naturlige stoffer. Selvom alt er helt fortryllende, kan det specielt anbefales at tilbringe lidt tid med læsning i opholdsstuen af glas – et antikt buevindue med midtersøjle – med udsigt til Santa Ana Kirke, morgenmad med hjemmelavede kiks på terrassen og det gode køkken på de lokale restauranter. Og ikke nok med det. Der tilbydes også følgende: cykler til udflugter og "pilatesstund", begge er gestusser fra hotellets side.
Airport distance
51.8km
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045