SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Informationscenteret Los Molinos – Tiscamanita

Informationscenteret Los Molinos på Fuerteventura
Informationscenteret Los Molinos på Fuerteventura
Informationscenteret Los Molinos på Fuerteventura

Kend processen til fremstilling af kanarisk “gofio”

Informationscenteret Los Molinos er beliggende i et traditionelt hus i byen Tiscamanita i den centrale del af Fuerteventura, og ved siden af museet er der en interessant, renoveret vindmølle. I dette informationscenter kan man lære mere om kulturen, der blev skabt omkring ”gofio”, som er et melprodukt, der i løbet af århundreder var det bedste våben til at bekæmpe sulten på øen. Et dejligt besøg, der tilbyder en gennemgang af møllernes historie og muligheden for at kende processen til fremstilling af autentisk kanarisk “gofio”.

Lyt til lyden af en manuel mølle

Lige så snart man træder ind i museet, kan man høre en interessant lyd, der stammer fra en manuel mølle, hvor majsen knuses. Det er fascinerende at observere den traditionelle vindmølle, der er fremstillet af sten, ler og kalk, og møllehuset, der udgøres af en bygning, et tårn og maskineriet. Informationscenteret Los Molinos tilbyder information om de forskellige måder til at fremstille kornmel, ligesom der er forklarende paneler, diagrammer og kort over de forskellige typer møller for en bedre forståelse af deres funktion.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER