SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

La Atalayita

La Atalayita på Fuerteventura
La Atalayita på Fuerteventura
La Atalayita på Fuerteventura

Stig op på tinden af La Atalayita

Den lille bebyggelse La Atalayita er beliggende i dalen Pozo Negro i den vestlige del af Fuerteventura. Dette arkæologiske fund går helt tilbage til tiden for øens urbefolkning kaldet ”mahos” eller ”majos”. I øjeblikket tillader informationscenteret, at man kan besøge konstruktioner, der er mere end seks århundreder gamle. Det er spændende at kende historien bag denne lille by, der tjente som nattely og beskyttelse mod naturkræfter og angreb. Det anbefales også at stige op på tinden, hvor man kan nyde den ekstraordinære panoramaudsigt over denne boplads

Udstillingsområde for at kende historien

La Atalayita tilbyder 1.200 m2 autentisk historie. En stort område bestående af mere end 115 konstruktioner udover et udstillingsområde, hvor de besøgende har mulighed for at informere sig om, hvordan livet har forløbet i bebyggelsen igennem historien. Der er ligeledes brochurer, som angiver og forklarer de forskellige typer opførelser, og det anbefales at tage en til turen gennem bopladsen, så man bedre kan forstå historien.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
Ja

Ja

DISCOVER