SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

By- og havmuseet (Museo de la Ciudad y el Mar)

By- og havmuseum på Gran Canaria
By- og havmuseum på Gran Canaria
By- og havmuseum på Gran Canaria

Byens historie og dens tilknytning til havet

By- og havmuseet (Museo de la Ciudad y el Mar) er beliggende i Castillo de Mata, som er en historisk enklave, der udgjorde en del af byens forsvarssystem nær bydelen Triana i Las Palmas de Gran Canaria. Museet tilbyder den besøgende kendskab til mere end fem århundreders historie og lægger særlig vægt på den tætte og vedvarende relation byen har med havet. Et anbefalelsesværdigt besøg, hvor man kan få udvidet sit kendskab til byens historie i en emblematisk bygning, der er erklæret historisk og kulturet mindesmærke og i sandhed noget, byen kan være stolt af.

Et vigtigt kultursted i byen

Installationerne i Castillo de Mata er blevet fuldt istandsat og udgør et vigtigt kultursted i Las Palmas de Gran Canaria. Tidligere var Castillo de Mata en del af forsvarsmuren og havde en vigtig rolle i forbindelse med piratangrebene. Dette museum er et interessant supplement til skoleundervisningen. Entréen er gratis, og det er en spændende måde at lære byens historie fra det 15. århundrede frem til nutiden, og der er mulighed for rundvisninger for grupper, som skal reserveres på forhånd.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
sí

sí

sí

DISCOVER