SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Gara Hotel

Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife

Stort kanarisk hus i Garachico

Husets kendetegn er det historiefyldte træ. Der findes også visse islæt, som vidner om den tradition værelserne indeholder, såsom kokette ventilatorer eller vaser med friske blomster på værelserne. På Gara Hotel er hotelgæstens bekvemmelighed i centrum. Dette hus fra det 18. århundrede ligger på nordsiden af Tenerife, i den fortryllende landsby Garachico, og beretter om sin kanariske oprindelse på facaden, der er himmelblå, og i de store vinduespartier af træ og i den dejlige, rolige indre gårdhave, hvor cafeteriet holder til.

Solnedgange på en terrasse med udsigt til området El Caletón

Der er mange ting, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas i dette centralt beliggende refugium, hvor dagen begynder med en righoldig morgenmad, hvor hovedingrediensen er gofio (malede kornsorter) med mælk på. En af disse ting er hotellets terrasse med enestående solnedgange i naturlige kulisser i tusind farver. Dette privilegerede sted er hotellets fredfyldte oase og vender ud mod de naturlige swimmingpools i området El Caletón, hvor en dukkert er obligatorisk, især efter at have nydt en god fiskeret i en af restauranterne på søpromenaden.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
KYSTNÆRE

KYSTNÆRE

Ja

Ja

Ja

Ja

DISCOVER