SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Hotel Victoria

Hotel Victoria Landhoteller på Tenerife
Hotel Victoria Landhoteller på Tenerife
Hotel Victoria Landhoteller på Tenerife
Hotel Victoria Landhoteller på Tenerife
Hotel Victoria Landhoteller på Tenerife

En god mulighed, hvis man ønsker indkvartering i centrum af Orotava

Selvom hotellets facade fra det 16. århundrede allerede indvarsler hotellets stil, er det først drejerarbejdet, fliserne i andalusisk stil og mahognimøblerne, der understreger den klassiske stil med en vis enkelthed på dette pæne hotel, der ligger i den smukke by La Orotava på Nordtenerife. Victoria landhotels værelser er klassiske og hyggelige med store vinduer. De er også rummelige, især dem på 3. etage med terrasse/solterrasse og flot udsigt over byen. Atmosfæren er indtagende og dejlig fredfyldt.

Restaurant Victorias kreative køkken

"Copa de pulpo" (blæksprutte), undertiden "marmitako" (fiskeret), crema de batata con cherne (suppe med sød kartoffel og havaborre) eller salat med gedeost. Det er næsten umuligt at vælge mellem de lækre og kreative retter i restaurant Victoria, der uden tvivl er hotellets perle. Hotellet er også det bedste hovedkvarter for at lære La Orotava nærmere at kende, en landsby med aristokratisk atmosfære, hvor man let kan fare vild (hav altid kortet i hånden) i de brostensbelagte gader, når man jagter arkitektoniske perler så flotte som f.eks. La Casa de Los Balcones (Balkonernes hus) − lige om hjørnet − og byens kirker og torve.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER