SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Roca Negra Hotel & Spa

Roca Negra Hotel & Spa Spabade og thalassoterapicentre på Gran Canaria

En spa med flotarium i Agaete

Spaen på Hotel Roca Negra er moderne, minimalistisk og meget elegant, og har således alt det, der er nødvendigt for at komme ud som et nyt menneske, selv om den ikke er så stor. Spaen ligger på det nordvestlige Gran Canaria i den fortryllende landsby Agaete og er fuldstændig integreret i dette 4-stjernede, pæne luksushotel. En af spaens største attraktioner er dens Flotarium: absolut afslapning og en magisk fornemmelse af tyngdeløshed til rytmerne af stille musik og en meget behagelig temperatur.

Afslapningsrum og Vichy-brusebad på et moderne hotel

Hotellets moderne indretning ses tydeligt i spaen. Dets bløde linjer i en skinnende, brydende hvid farve kendetegner den fremragende varmtvandspool, et afslapningsrum - med smukke landskaber og vandsenge - kraftgivende Vichy-brusebade, sauna, hamam tyrkisk bad. Der er mange flere tilbud på programmenuen. Lige fra orientalske ritualer til antioxidantbehandlinger, anti-age massager eller indpakninger i mudder og chokolade. De eksotiske 'griller' er ikke mindre tiltrækkende: Tusind og en nat (Mil y Una Noches) lover at vække sanserne til live med mystiske essenser.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

DISCOVER