Las Palmas på Gran Canaria

En tre kilometer lang strand lige ved hovedbyen

I den nordøstlige del af Gran Canaria ligger øens hovedby, Las Palmas de Gran Canaria, der er en kosmopolitisk by lige ved havet. Lad Canteras-stranden er med sine tre kilometer en af byens vigtigste attraktioner. Ud over koncertsalen Auditorio Alfredo Kraus er der i det omkringliggende område et varieret udvalg af indkvarteringsmuligheder, underholdning og restauranter. I havnen La Luz lægger der ikke kun krydstogtskibe til, men den forbinder også hovedbyen med de andre øer i øgruppen.

Museer og butikker i centrum af Las Palmas på Gran Canaria

Det historiske kvarter Vegueta med indiano-stemning og brede stenbelagte gader byder på nogle af de mest ikoniske bygninger i Las Palmas på Gran Canaria: De Kanariske Øers katedral, Casa de Cólón (Columbus' hus) og Museo Canario (det kanariske museum) er et must på et besøg i byen. Til dem, der elsker at shoppe, har byen flere indkøbscentre, men det anbefales at drage fordel af det gode klima, som byen nyder godt af året rundt, og gå tur i gaderne, mens man går rundt i butikker og ser de flotte butiksvinduer.

Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
2
9
262
262
10045