Fito Paez

Gran Canaria

Tidligere events

21 July 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"En musiker, der ikke behøver nogen introduktion. Fito Páez er en af ​​de vigtigste eksponenter for argentinsk og latinamerikansk rock og spansksproget musik.
For rockelskere behøver han ingen introduktion. Den argentinske sanger Fito Páez vender hjem til Alfredo Kraus Auditorium.
Han beskrives som ""den argentinske rocks trubadour."" Han er en argentinsk musiker, komponist, pianist, filminstruktør og sanger. Han var også medlem af den såkaldte Rosarina trova. Rodolfo Páez, bedre kendt som Fito Páez, betragtes som en af ​​de vigtigste eksponenter for rock i sit land, i hele Latinamerika og i spansksproget musik.
Fito indspillede sit første soloalbum: 'Del 63' i 1984. Dette materiale havde indflydelse på musik, der var hentet fra rock, jazz, tango og folklore. Med tekster, der lukkede øjnene for virkelighedens landskab. Samme år indspillede han også sit andet soloalbum med titlen 'Giros', hvormed han konsoliderede sin inspiration som performer og komponist, især i sange som 11 og 6, Cable a Tierra og Yo vengo a ofrecer mi corazón. I 1986 indspillede Páez Corazón Clandestino. En enkelt maxi med tre temaer, herunder La rumba del piano, sammen med den store brasilianske komponist Caetano Veloso.
Anerkendt som en af ​​de nye solomusikere med den største fremtid sluttede han sig til et andet af argentinsk musiks monstre: Luis Alberto Spinetta. Sammen arbejdede de på et projekt, der så dagens lys i form af et dobbeltalbum kaldet 'La, La, La'.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React