Rejs med dit kæledyr

De Kanariske Øer – en dyrevenlig destination

Plads til kæledyr

Vores kæledyr er en del af familien, så når vi rejser på ferie, forsøger vi at tage dem med os, så de ikke savner os, eller at vi savner dem, og så de også kan nyde disse dage med sjov og afslapning. Derfor er det vigtigt, at stedet, vi vælger, tillader et dejligt ophold sammen med vores firbenede familiemedlemmer. De Kanariske Øer er uden tvivl en dyrevenlig destination. Her finder vi alt det, vi behøver, og der er ingen forhindring for at kunne være sammen med vores hund eller kat på ferien. Vi skal dog sikre, at vi opfylder nogle grundlæggende krav. Bemærk!

Før rejsen

Contenido
  • Sørg for, at du har al dokumentationen for dit kæledyr i orden, herunder den obligatoriske forsikring, hvis det drejer sig om potentielt farlige racer. Derudover skal dyret have implementeret en mikrochip (elektronisk identifikationssystem) og være vaccineret og aformet.
  • Konsulter dit flyselskab vedrørende betingelserne og kravene for rejsen med dit kæledyr.
  • Bekræft med indlogeringsstedet, at kæledyr er tilladt.
  • Husk at medbringe dyrets snor og mundkurv, hvis det er en potentielt farlig race.

Under opholdet på De Kanariske Øer

Contenido

Udvalget af dyrevenlige indlogeringssteder på De Kanariske Øer er omfattende og varieret. Der er også mange strande, der tillader kæledyr, og særligt i byerne er der parker specielt designet til hunde med legeområder, hvor dit kæledyr kan få "nye venner" og have det sjovt. Du kan gå tur med din hund på gaderne i en hvilken som helst lokalitet uden begrænsninger, men husk at medbringe en pose og en vandflaske for at efterlade stedet, hvor den forretter sin nødtørft, rent.

Hvis du holder af gåture i naturen på de dertil indrettede stier, kan dit kæledyr også ledsage dig, men sørg for at have det under kontrol hele tiden for at undgå eventuelle skader på naturen.

Hvis du behøver en dyrlæge, har alle øer, på nær La Graciosa, konsultationer og klinikker af højt niveau, og nogle har sågar nødtjeneste 24 timer i døgnet, så dit kæledyrs sundhed og velbefindende er i gode hænder, hvis der skulle ske noget.

Du bør heller ikke bekymre dig, hvis du behøver et produkt til dit kæledyr. På De Kanariske Øer er der et utal af specialiserede butikker, hvor du kan finde alt det, du kan forestille dig, ligesom der er frisører, hvor de kan få et bad og blive klippet. Og hvis du en dag vil foretage en aktivitet, hvor du ikke kan medbringe dit kæledyr, så behøver du ikke gå glip af denne oplevelse. Øerne tilbyder en lang række muligheder for pasning, hvor din hund eller kat kan blive forkælet lige så længe, du ønsker.

Som du kan se, passer De Kanariske Øer på dig og dit kæledyr, så I kan få en uforglemmelig.