En tilgængelig turistdestination

Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en garanteret destination med en lang erfaring, som bakkes op af flere årtier af turistaktivitet. Fra 1960'erne har øerne modtaget millioner af turister af forskellige nationaliteter, som i denne øgruppe i Atlanterhavet har fundet et sted med det bedste klima i verden, hvor de kan nyde deres ferie med alle garantier vedrørende kvalitet af infrastruktur og tjenester.

Contenido

Udover at være en sikker destination har De Kanariske Øer altid være karakteriseret ved deres gæstfrihed og evne til at modtage alle personer, uanset deres vilkår. De har også kunnet tilpasse sig for at opfylde særlige behov fra forskellige kollektiver, således at nedsat mobilitet, syn, intellekt eller hørelse ikke er en forhindring for at nyde en fuld turistoplevelse.

Udover at overholde eksisterende bestemmelser, det være sig nationale og regionale, vedrørende sikring af handicappede personers rettigheder har De Kanariske Øer altid været meget opmærksomme på deres behov. Derfor er alle turistlokaliteter og større byer meget bevidste om at fjerne fysiske barrierer i den offentlige og private infrastruktur og lette mobiliteten.

Tilpassede infrastrukturer, transport og aktiviteter

Contenido

Størstedelen af turistindlogeringsstederne og alle typer fritids- og kulturetablissementer som f.eks. restauranter, modelokaler, temaparker, museer, teatre, koncertsale samt offentlige toiletter, fortove og gågader blandt de mange andre infrastrukturer opfylder kravene om tilgængelighed.

Handicappede personer har også adgang til tilpasset transport under deres rejser. Således tilbyder de otte kanariske lufthavne en gratis assistancetjeneste til rejsende med nedsat mobilitet, intellekt, hørelse eller syn. Uden for lufthavne har den offentlige transport tilpassede busser og taxier, ligesom der er private biludlejningsvirksomheder med eller uden fører.

Título

Handicapvenlige strande

Imagen
Playa del Socorro
Playa del Socorro
Contenido

På De Kanariske Øer finder vi også et omfattende udvalg af aktiviteter i forbindelse med fritid, sport, kultur og gastronomi, der er tilpasset personer med en form for handicap. Strandene på de primære turiststeder og bystrandene har tjenester og adgang til sandet og vandet tilpasset, så alle kan nyde en dejlig dag med sol og badning i Atlanterhavets krystalklare vand. Ligeledes er der virksomheder, som organiserer udflugter til naturområder, hvor det er muligt at besøge informationscentre, der har alle de passende foranstaltninger for personer med specielle behov.