Tributo a Elvis Presley

La Palma

Tidligere events

29 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Santa Cruz de La Palma byråd vil gennem Department of Fiestas instrueret af Raico Arrocha fejre en af ​​sommerens bedste musikalske optrædener den 29. juli på Plaza de San Francisco i La Palmas hovedstad.
Generationer af La Palma-fyre og piger vil være i stand til at danse til Elvis Presleys rytme med hyldestkoncerten til den indiskutabelt mest berømte figur i rock'n'rollens historie. For første gang på øen vil Aaron White og The Pelvis Band fremføre nogle af hans største rock-, blues- og balladesange i den reneste rockabilly-stil.
Borgmester Raico Arrocha inviterer hele La Palmas befolkning til at nyde denne begivenhed, der ""ikke kender nogen alder"", og som helt sikkert vil ""mobilisere hundredvis af fans af disse kunstnere, som er en del af så mange personlige oplevelser.""
Et show for ubetingede fans, der bare ikke stopper med kor og hofterystelser. Dernæst vil der være en hyldest til det spansk/argentinske band Tequila med ¡Salta!, hvis succeser er blevet en grundlæggende del af musikkulturen siden den blev dannet, og som revolutionerede ungdomsrockscenen i Spanien mellem 1976 og 1983.
En aften, hvor der ikke vil være tid til at hvile med rammerne, der tilbydes på Plaza de San Francisco med DJ Equis og Los Pinchadiscos del Pantano på scenen med melodier fra 80'erne og 90'erne.
"

Kategori

Categoría del evento

Forestilling

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React