DEM. Arrecife. Pub La Grulla

Lanzarote

Tidligere events

01 July 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"Den Europæiske Musikdag på De Kanariske Øer fejrer sit 11-års jubilæum den 1. juli og bliver den mest ambitiøse begivenhed i hele sin historie og fejring af livemusik, da den afholdes på tre steder (Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria og Arrecife ) samtidigt. Som sædvanligt i de seneste udgaver vil begivenheden også fungere som forpremiere og præsentationsfest for 2023-udgaven af ​​Phe Festival. London-bandet Alien Tango og Madrid-bandet Tiburona vil sammen med et enestående udvalg af nye bands fra De Kanariske Øer, såsom Baldosa og Eric Böelle blandt andre, være stjernerne i denne begivenhed med gratis adgang alle steder.

Den Europæiske Musikdag på De Kanariske Øer har til formål at fremme og styrke det kulturelle tilbud i de byer, hvor den afholdes, ved i fællesskab at deltage i det europæiske kredsløb, der arrangeres af denne grund hvert år, udover at gøre De Kanariske Øers deltagelse synlige, viser de nyeste trends og kunstneriske og kreative talenter af lokale, spanske og internationale musikere, som får mulighed for at deltage og dermed synliggøre deres projekter.

ARRECIFE - PUB LA GRULLA

Begivenheden begynder sin rejse i denne udgave også på øen Lanzarote med optræden af ​​Cádiz-gruppen La FRAC (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadiz Atypical Rapper Foundation]) med et projekt i et originalt rapformat og hovedsageligt påvirket af Jamaicansk musik, der forbinder med offentligheden i den reneste stil af karnevalsballader.

Adgang til DEM 2023 er gratis, og dens mål er at bringe levende musik til alle borgere ligeligt.

DEM 2023 er et initiativ organiseret af Phe Team og er sponsoreret af institutioner såsom Canary Islands Institute for Cultural Development og Canary Islands Tourism gennem dets tilsvarende kulturelle udbud og i samarbejde med Puerto de la Cruz byråd, La Fábrica La Isleta , Pub La Grulla, The Collective and Hemispheria. Al den opdaterede information om festivalen kan findes på festivalens sociale netværk: Instagram og Facebook.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React