Concierto de FADO de Beatriz Felício

Tenerife

Tidligere events

03 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Musik blev født med mig, ingen i min familie synger. Fado var ikke den slags musik, der blev hørt derhjemme! Jeg har sunget lige siden jeg kan huske, men da jeg var syv år gammel så jeg et show af Amália Rodrigues på RTP og hørte Fado for første gang. Mine forældre fortæller mig, at jeg stod midt i lokalet og prøvede at synge, hvad jeg hørte. Først forstod de ikke min smag og mit ønske om at synge Fado, men jeg fortalte dem hurtigt, at jeg ville være Fado-sanger.”

I Fado-husene, som hun begyndte at deltage i et år senere, modtog hun undervisning af sine ældre og valgte sine store referencer: Amália Rodrigues, Fernanda Maria, Teresa Tarouca, Lucília do Carmo, Ana Moura og Carminho. Dermed tog hun sine første skridt i det, der skulle blive hendes egen stil.

I dag synger hun i flere velkendte Fado-huse: Mesa de Frades, Parreirinha de Alfama, Casa de Linhares – Bacalhau de Mollho, Fado Menor... Hun har optrådt i tv-programmer, herunder ""Uma Canção Para Ti"" i 2011, ""Grande Prix"" de Fado” og “The Voice Portugal” i 2015 og ved “Festival da Canção” i 2017. Som 23-årig er Psykologi og Fado hendes store passioner. Beatriz deler sin tid mellem studier, Fado-huse og koncerter.

Hun synger med friskheden af ​​en ung stemme og skaber med én fod i traditionen en unik identitet, der er hendes alene! Hun legemliggør den nære fremtid for store Fado såvel som dens traditionelle rødder.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React