Facu Díaz y Miguel Maldonado en Tenerife

Tenerife

Tidligere events

14 June 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Siempre Juntos, Sin Sentido"""" er det ekstravagante navn, som komikerne Facu Díaz og Miguel Maldonado har givet til deres nye show, hvor de vil turnere landet fra ende til anden med deres lad af vittigheder og vittigheder for at glæde deres publikum.

Med det ene øje på aktuelle begivenheder og det andet på vittigheder for den simple fornøjelse at få os til at grine, inviterer Facu og Miguel os til en oplevelse, hvor viden er knap, men sjov er rigelig. Denne formel har givet dem mulighed for at efterlade usikkerheden og rykke frem mod bourgeoisiet med stormskridt. Selvom de nu nyder luksus, har de ikke glemt deres rødder og ønsker at fejre et årti som duo med et nyt show fuld af deres klassiske sketches og monologer.

Forvent hverken mere eller mindre end det, de altid leverer: ren og direkte humor. Ingen fyrværkeri eller akrobatik, de forbliver i deres komfortzone og inviterer dem, der ønsker at vove sig ud af den. Så gør dig klar til en nat med grin, nonsens og absolut mindeværdig."""

Kategori

Categoría del evento

Kultur Og Fritid

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React