Skønheden og Udyret. Tenerife.

Tenerife

Tidligere events

8 to 9 March

Islas

Tenerife

Descripción del evento

Mere end bare underholdning, denne musical, som i øjeblikket er på turné i hele Spanien, giver mulighed for at reflektere over dine egne sociale opfattelser og dyrke ægte empati. Nyd at blive underholdt, mens musikken og historien guider dig på en rejse i forståelse og accept.
Denne forestilling, der blev hyldet som den bedste børnemusical 2023 af de prestigefyldte Broadway World Spain Awards, lover magi og vidunder for hele familien.
Baseret på det klassiske franske eventyr af Beaumont, giver produktionen et væsentligt twist til det originale budskab ved at præsentere en talentfuld blind skuespillerinde/sangerinde i hovedrollen som Beauty. Ledsaget af anerkendte spanske og internationale skuespillere og skuespillerinder udfordrer værket opfattelser af skønhed og fremmer grundlæggende værdier som empati og accept af forskelligheder.
Oplev magien ved levende teater, når talentfulde kunstnere bringer historien til live med deres stemmer, dynamisk koreografi og et scenografi, der eksploderer med farver og undren. Både børn og voksne vil blive fascineret.
Det anerkendte teaterselskab Factory Teatral Candileja står bag opsætningen med instruktion og dramaturgi af Jesús Sanz Sebastián. Det originale soundtrack, skabt af den talentfulde Pablo Lluch, er suppleret med blændende kostumedesign af Juan Ortega.
Fra en fransk landsby fra det 19. århundrede til et fortryllet slot, vil dette pulserende skue transportere publikum til en verden af ​​farver og magi.

Kategori

Categoría del evento

Biograf Og Teater

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React