Fontanales - Garañón

Med start i Fontanales og mål i skoven Garañon tager denne rute én gennem et fantastisk trail-sceneri. De to lange stigninger op til Cruz de Tejeda og Roque Nublo og gennem Roque Nublo-området er højdepunkter på denne.

Fra Fontanales løber ruten imod Valleseco og fortsætter op og ned gennem frodige kløfter på meget tekniske stier inden ankomsten i Teror. Ruten fortsætter derpå til Cruz de Tejeda ad en lang stigning til Talayón. Fra Cruz de Tejeda fortsætter ruten ad en smuk nedstigning ned til Tejeda og når La Culata, hvor en hård stigning til Roque Nublo begynder. Herfra fører ruten ad tekniske stier og tekniske nedstigninger omgivet af fyrretræer og smukt sceneri og ender i La Garañon.

Dette er en smuk og fantastisk del af Transgrancanaria-ruten. Den har meget tekniske ned- op opstigninger.

Distance
37 km
Negative slope
1.950 m
Positive slope
2.730 m
Localidad
Moya - Tejeda
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Fontanales - Garañón
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Fontanales - Garañón
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045