Trail Tinajo

Denne rute er placeret på Lanzarotes vestkyst og starter i Tinajo. Derfra fører jordstier ned til den forrevne kystlinje, hvor stierne bliver mere tekniske. At passere gennem det sorte lavalandskab er som at løbe på kul, og ruten stiger gradvist op ad vulkanen Caldera Blanca.

Fra randen af vulkanen er udsigten spektakulær og overrumplende. I den ene retning har man udsigt til vulkanerne i Timanfaya National Park, og i den anden retning kan man se Risco de Famara og øerne i Chinijo-øgruppen: La Graciosa, Montaña Clara og Alegranza.

Nedstigningen ad Caldera Blanca er teknisk, og man bør træde forsigtigt gennem lavalandskabet i Volcano Natural Park. Ruten ender med sandede stier, der tager dig tilbage til Tinajo.Man føres gennem spektakulært rødt og sort vulkanterræn og kommer til sandede stier tæt på Atlanterhavets kyst. Bølgebrus og løb på kanten af en vulkan er kun få af denne rutes højdepunkter.

Distance
26 km
Negative slope
900 m
Positive slope
900 m
Localidad
Tinajo
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Tinajo
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Tinajo
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045