Volcanes de Costa Teguise

Denne rute er placeret på Lanzarotes østkyst. En rute, der er tæt på den turistede landsby Costa Teguise, men alligevel føles som en indtræden i en verden af vulkaner og stier.

Den starter nær Ancones på lette jordstier. Den første opstigning går op til en vulkan på stier med løse klippestykker. Oppe ved vulkanen har man en storslået udsigt over Costa Teguise, kysten og havet. På vulkanryggen er stierne tekniske, og man skal passe på løse sten.

Den næste opstigning er på lette stier op til en anden vulkan. Nedstigningen fra denne vulkan går as forskellige stier og nogle jordveje uden de store udfordringer og fører os tilbage til vulkanen Tinamala. Fra toppen af denne vulkan, har man en spektakulær udsigt over den nordlige kyst og Guatiza. Disse op- og nedstigninger har løse sten og stenbrud med store huller.Ruten vender tilbage til Costa Teguise, Ancones på jordveje med løse sten.

Distance
25 km
Negative slope
800 m
Positive slope
800 m
Localidad
Teguise
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Volcanes de Costa Teguise
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Volcanes de Costa Teguise
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045