Los Cristianos - Teide

Denne rute er placeret i det sydlige Tenerife og tager én op gennem fyrreskovsterræn på tekniske vulkanstier og lettere grusstier op til Teide. Det går konstant opad og er første del af den berømte Bluetrail Ultra Race.

Det starter med en urban del, der går fra Puerto Los Cristianos og bliver til jordstier, som passerer gennem dalene og kommer til Arona. Stigningen fortsætter op til Vilaflor på stenede stier og gennem fyrreskove, hvor terrænnet skifterForbi. fyrrene fører ruten til et månelandskab op til toppen af Guajara. Herfra løber ruten på grus gennem et spektakulært landskab med storslået udsigt, indtil man kommer til foden af Cañadas del Teide ved 2500 m. Fra dette punkt kan man se, hvor gigantisk Teide er med sine ca. 3800 m. Ruten slutter i Parador Las Cañadas del Teide.

Følelsen af at løbe denne rute er helt unik. Mount Teide får alt andet til at virke så småt. Dette betyder, at distancen virker større, og det kræver større indsats.Denne rute er svær, og den anbefales derfor til den erfarne trailløber.

Distance
43 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
3.300 m
Localidad
Los Cristianos - Cañadas del Teide
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Los Cristianos - Teide
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Los Cristianos - Teide
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045