Bodyboard ved El Confital

Den bedste højrebølge til bodyboard i Europa
Bølgen ved El Confital regnes for den bedste højrebølge i Europa, så man skal have tålmodighed og respektere de lokale. Den findes nord for stranden Playa de Las Canteras, i den nordøstlige del af Gran Canaria, hvilket gør den til en "by-bølge" og meget nem at komme til. Området er et naturlandskab omgivet at små bugte med gyldent sand og vulkanske klipper og er forbundet med byen Las Palmas på Gran Canaria via en allé, der er meget brugt af surfere og besøgnede, der vil nyde den sene eftermiddag.
Et spot med kraftige tubes tæt ved Las Canteras
Spottet ved El Confital er perfekt til at dyrke prof-bodyboard. Dens enorme vulkanske lavning gør, at den bliver dannet langt ude og åbner sig mod højre i en kæmpestor lodret væg med mange kraftige tubes. Ved højvande, med vind fra Ø-NØ og dønning fra N-NV-V på en til tre meter, fra september til maj, er når bølgen ved El Confial vinder sin berømmelse. Man kan gå ud i vandet fra forskellig steder i lavningen, men på dage med kraftig brænding er det for en sikkerheds skyld bedst at bruge sandstien midt i skæret.
Localidad
El Confital

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045