Bodyboard på venstrebølgen ved La Santa

En af de bedste bølger i Europa til at dyrke bodyboard

Venstrebølgen ved La Santa betragtes som en af de bedste bølger i Europa til at dyrke bodyboard. Den findes i fiskerbyen La Santa, på nordvestkysten af Lanzarote, og frekventeres som regel af ekspert bodyboarders hele året rundt som følge af dens konstante kvalitet. Den er nem af finde og kan endda ses fra vejen, og da den ligger tæt ved nogle af de mest berømte spots på øen, er der et supergodt surfer- og sportsmiljø i området.

Et spot kun egnet for eksperter på Lanzarote

Venstrebølgen ved La Santa er i virkeligheden en top, der bryder til begge sider. Dens højrebølge er bodyboardernes favorit, for den er hurtigere og rørformet, har en lodret væg og kort udstrækning. Med store bølger kræves der et højt niveau, og man skal have støvler og våddragt på i tilfælde af, at man når bunden af vulkansk rev, på meget lavt vand. De ideelle betingelser findes ved middeltidevand, vind fra S-SV-SØ-Ø, dønninger fra N-NØ-NV-V og i månederne fra september til maj.

Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045