Bjerglandsbyen Isora

En bjerglandsby med mure i vulkansk klippe på El Hierro

Isora har noget helt særligt, der fanger de besøgendes blik. Denne smukke mellemstore bjerglandsby ligger på den østlige del af øen El Hierro og blev grundlagt omkring kilden Azofa. Det helt særlige er både de mange huse i vulkansk klippe og de velplejede smukke mure og marker. Alt dette gør denne bjerglandsby til et helt særligt eksempel på de gamle oprindelige landsbyer. Et sted til at lade batterierne op og få ny energi.

Fred, ro og en imponerende udsigt over Las Playas

Mange af de huse, der ligger ud til de vigtigste veje, er blevet restaureret og er med sine velplejede haver med frugttræer en fornøjelse at se. Mange af dem er blevet lavet om til indkvarteringsmuligheder for landturismen, og det er en sand luksus at tilbringe nogle dage her i fred og ro. Det er et must at gå tur i de smukke grønne områder hen til udsigtspunktet, hvorfra man kan se Las Playas' imponerende landskab.

Restoration
Localidad
Azofa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
7
9
262
10045