Bjerglandsbyen Tiñor

Den mindste landsby på El Hierro

Tiñor er den mindste landsby på den mindste af De Kanariske Øer. Denne bjerglandsby ligger på den nordvestlige del af El Hierro og har en særlig charme på grund af de velholdte traditionelle huse, der er lavet af sort vulkansk klippe og flade teglsten i engelsk stil. Den hvide farve på mange af husene står i kontrast til de grønne farver i landskabet, der omgiver landsbyen. Tiñor ligger skjult bag en skråning kun få kilometer fra El Hierros hovedby og er en lille perle, der helt sikkert er et besøg værd.

En malerisk bjerglandsby, hvor man kan opleve Procession af Jomfruen af Nieves

I Tiñor kan man opleve den berømte Procession af Jomfruen af Nieves, der er en af øgruppens vigtigste. For at komme til bjerglandsbyen skal man dreje af fra landevejen, der går fra Valverde mod San Andrés og El Pinar. Og det er helt sikkert turen værd for at besøge dette smukke sted og tage det perfekte billede. For rigtigt at opleve byen er det bedst at parkere bilen, gå tur i gaderne og beundre de uberørte landlige omgivelser. Det er et must at have kameraet fremme.

Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
7
9
262
10045