Den historiske bydel i Ingenio

En by, hvis fremgang skyldes sukkerrør

Ingenio ligger i det sydøstlige distrikt på øen Gran Canaria og er et tydeligt eksempel på det økonomiske boom, som regionen oplevede efter fremgangen inden for landbruget i det 16. århundrede. Dyrkningen af sukkerrør resulterede i stor fremgang som følge af handel med blandt andet nabolandsbyen Agüimes. I dag har kommunen to historiske områder: den gamle bydel ved pladsen Candelaria og kvarteret Carrizal med kirken Virgen del Buen Suceso.

Landbrugsarbejde i flotte naturområder, der helt sikkert er værd et besøg

Landsbyen Ingenio ligger mellem havet, landbrugsgårde og sukkerrørsplantager, og den er især kendt for sin beliggenhed tæt på tre imponerende naturmonumenter på øen Gran Canaria: de stejle skrænter Guayadeque og Draguillo samt naturreservatet Caldera de los Marteles. Midt i den gamle bydel hvor der er flere gamle huse i den traditionelle kanariske arkitektur,finderman parken Néstor Álamo, hvor man kan se den højeste palme på De Kanariske Øer, der er ca. 30 meter høj.

Historical heritage
Historisk sammenhæng
Type
Den gamle bydel
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Ingenio

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045