Fataga

Oplev charmen ved en lille landsby mellem stejle skrænter

De smukke bjerge, der deles af landevejen Fataga, vidner om, at charmen ved denne lille landsby på den sydlige del af Gran Canaria går langt ud over det pittoreske. Dette er et dejligt område med velholdte hvide huse i små smalle gader og masser af blomster, der dekorerer denne landsby, som ligger i den øverste del af en dal med det samme navn, der er omgivet af stejle skrænter, fyrretræer og en frodig og enestående palmelund.

Kameltur i dalen Las Mil Palmeras

Teglsten, palmer, træbalkoner og frugtbar jord mødes midt i et stemningsfuldt landskab, hvor livet leves i fred og ro næsten som i gammel tid. Hvis man gerne vil opleve byens stemning til fulde, bør man gå tur i de brostensbelagte gader, besøge den eneste kirke, San José, byens museum og den gamle vandmølle. Byens restauranter og souvenirbutikker er mere turistede, og man kan også tage på kameltur mellem de stejle skrænter i dalen Las Mil Palmeras. En eksotisk udflugt i et landskab med svimlende højder og en fantastisk udsigt.

Localidad
San Bartolome de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
2
9
262
10045