Tazacorte landsbyen

En landsby med en rig historisk arv midt mellem bananplantager

I Tazacorte ligger det eneste museum i hele Europa, der er dedikeret til bananen; den eneste frugt der har fået tildelt en "Beskyttet geografisk betegnelse". Men denne landsby på den nordvestlige kyst af La Palma er mere end blot et uendeligt hav af bananplanter. Byens oprindelige centrum, Charco-kvarteret, har en rig historisk-kunstnerisk arv, som byens herresæder fra det 16. og 17. århundrede vidner om. Et besøg i denne smukke landsby vil helt sikkert være en stor oplevelse for selv den mest krævende besøgende.

Fra den historiske bydel til strandpromenaden

De spanske erobrere sejlede for første gang ind på strandene i Tazacorte i det 15. århundrede. La Palmas første kirke ligger faktisk her til ære for San Miguel Arcángel. I skyggen af pergolaen på España-pladsen kan man sætte fantasien i gang og forestille sig, hvordan de historiske begivenheder har fundet sted, samtidig med at man beundrer de smukke mosaikker fra Sevilla. Og efter en pause med et lille hvil kan man gå ad strandpromenaden til Tazacortes stejle kyst.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
5
9
262
10045