Den historiske bydel i San Juan de la Rambla

En af de smukkeste historiske bydele på Tenerife

Når man kører på landevejen til det nordvestlige distrikt på Tenerife, er det et must at holde ind ved San Juan de la Rambla. I landsbyen kan man opleve den indbydende lagune La Laja og et historisk centrum med en rig historisk arv, der er blevet udnævnt til at være et kulturminde. Fra den runde plads Rosario Oramas går der brostensbelagte gader, såsom Alhóndiga, hvor man kan gå tur, mens man nyder en af de flotteste bykerner på øen Tenerife.

Gåture i gader med en rig historisk arv

Af de mange historiske bygninger kan man især nævne kirken San Juan Bautista, der går tilbage til det 16. århundrede. Rundt om denne kirke byggede de europæiske bosættere sine boliger, som for eksempel bygningen Oramas, der har en smuk træbalkon med jalousi. I hjertet af denne landsby finder man en rig historisk arv med stenhuse med teglstenstage og smukke træbalkoner.

Historical heritage
Arv
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
San Juan de la Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
9
262
10045