Vilaflor de Chasna

En smuk landsby på Teides skråninger

Den smukke landsby Vilaflor ligger i den sydlige del af øen Tenerife ved nationalparken Teide og er en oase af ro omgivet af imponerende landskaber og fyrreskove. Byens huse og gader vidner om historien i denne del af Tenerife langt væk fra de nærliggende travle turistcentre. Områdets natur og kultur gør helt klart stedet til et besøg værd.

Landsby på Tenerife med historisk arv og natur

Vilaflor ligger midt i naturparken Corona Forestal og har bevaret sin karakter som en traditionel landsby på Tenerife. Dette kommer for eksempel til udtryk i områdets vinmarker, hvoraf de laver den berømte vin, som man ikke må glemme at smage. Byen har en rig historisk arv, såsom Casa del Marqués og en gammel vandmølle. Og den har en meget smuk natur, som man kan opleve på de mange vandrestier. For eksempel kan man nævne vandrestien Pino Enano, hvor der er en fantastisk udsigt over landsbyen.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
1
10
262
10045