Cykelrute på Fuerteventura

Køre fra Puerto de Rosario til øens sydside
En tur, hvor man kører fra øst til syd på Fuerteventura i medvind. Den egner sig kun til cyklister, der er i rigtig god form. Fra Puerto del Rosario, øens største by, sættes målet mod nord langs kysten, indtil man kører igennem de imponerende klitter i Corralejo, hvor de første 30 km afsluttes. Tiden er nu inde til at ændre retning og påbegynde en svag stigning ind i landet, en rundtur igennem landsbyerne Villaverde og La Oliva, hvor man kører væk fra bjerget Tindaya mod vest gennem et fladt landskab, men med bjerge visse steder.
Cykeltur på 150 km til Morro Jable
Sletterne går over i dale ind i landet, der har et mere krævende og vildt terræn, som ændrer karakter, når man kommer til Vega del Río Palma, en frodig palmelund, som man forlader for at cykle til Pájara. Med 90 km tilbagelagt er tiden inde til at spise, inden der køres videre forbi bjerget Cardón. På vejen til surferlandsbyen La Pared venter en cykeltur igennem et fortryllende landskab, der er den sidste strækning på turen. Morro Jable på halvøen Jandía - med dens vidunderlige strande - er målet for den lange rute på næsten 150 km.
Distance
146 km
Højde
572 m
Slope
1790 m
Restaurant
Localidad
Puerto del Rosario

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
4
257
13
262
10045