Siam Park

Europas største vandland ligger i Adeje

Siam Park er Europas største vandland. Vandlandet ligger i Adeje på sydsiden af øen Tenerife og råder over et kilometerlangt net af imponerende vandrutsjebaner. På det 185 km² store areal kan man surfe på gigantiske bølger, rutsje ned for fuld fart fra store højder eller svømme igennem en dam med hajer. Og de private hytter i thailandsk stil er perfekte til en dag med alle faciliteter. Siam Park er den rene adrenalin.

Vandforlystelser til grupper, så adrenalinen pumper

Vandlandet byder på en lang række spændende udfordringer i vandet, som egner sig til familier med teenagebørn. Siam Beach har verdens højeste kunstige bølge. De 3 m høje bølger er ideelle til at lære at surfe. I Tower of Power finder man den 28 m høje rutsjebane med et næsten lodret forløb, der går lige midt igennem en dam fyldt med hajer. Og den forsvundne fæstning i Lost City, med vandfald, broer og rutsjebaner, er velegnet til familiens små eventyrere.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045