SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf Golfbaner på Lanzarote
Costa Teguise Golf Golfbaner på Lanzarote
Costa Teguise Golf Golfbaner på Lanzarote
Costa Teguise Golf Golfbaner på Lanzarote

Golfbanen oven på en sovende vulkan på Lanzarote

Costa Teguise Golf, beliggende på Østlanzarote blev i sin tid af verdensmester Severiano Ballesteros betegnet som den bedst designede golfbane på De Kanariske Øer. Den blev skabt i 1978 af den professionelle golfspiller John Harris og har et fald ned fra foden af en gammel vulkan og er udsmykket af vulkansk lava, kaktusser og palmer. Udsigten til Atlanterhavet og banens uforlignelige klimatiske forhold indbyder til at spille golf hele året rundt.

Spille golfpartier i Costa Teguise

Udformningen af Costa Teguise Golf er meget varieret takket være søbrisen, der er med til tilfældigt at ændre spilleforholdene. Banens mange doglegs, der tvinger til at bruge alle flagene, samt de lukkede fairways med over 3.000 palmer, stiller store krav til de professionelle, men gennemspillet er behageligt for de høje handicaps. En golfbane i Costa Teguise, hvor man får brug for alle spilstrategier i et helt specielt naturlandskab.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
18

18

72

72

No

No

3.30 horas

3.30 horas

DISCOVER