Costa Teguise Golf

Golfbanen oven på en sovende vulkan på Lanzarote

Costa Teguise Golf, beliggende på Østlanzarote blev i sin tid af verdensmester Severiano Ballesteros betegnet som den bedst designede golfbane på De Kanariske Øer. Den blev skabt i 1978 af den professionelle golfspiller John Harris og har et fald ned fra foden af en gammel vulkan og er udsmykket af vulkansk lava, kaktusser og palmer. Udsigten til Atlanterhavet og banens uforlignelige klimatiske forhold indbyder til at spille golf hele året rundt.

Spille golfpartier i Costa Teguise

Udformningen af Costa Teguise Golf er meget varieret takket være søbrisen, der er med til tilfældigt at ændre spilleforholdene. Banens mange doglegs, der tvinger til at bruge alle flagene, samt de lukkede fairways med over 3.000 palmer, stiller store krav til de professionelle, men gennemspillet er behageligt for de høje handicaps. En golfbane i Costa Teguise, hvor man får brug for alle spilstrategier i et helt specielt naturlandskab.

Even
72
Handicap
No
Hole number
18
Round time
3.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
3
258
13
262
10045