Cortijo de San Ignacio Golf

Andalusisk inspireret hotel i Telde

Hold ferie med en iskaffe ved siden af et svømmebassin omgivet af træer og store palmer, uden stres, i et gammelt jesuitter-kloster, der er lavet om til hotel, beliggende i Telde på den østlige del af Gran Canaria. Facaden er inspireret af lokale traditioner og bagsiden af andalusiske traditioner, en æstetisk blanding der går fantastisk godt i spænd. Cortijo San Ignacio Golf er enhver golfspillers drøm, den ligger lige ved siden af en 18-hullers golfbane og er det perfekte sted til en uforstyrret ferie udendørs.

Svømmebassin omgivet af planter, med terrasse og bar-lounge

Hvert et hjørne på dette hotel begejstrer, og til sammen danner de den perfekte ramme for ikke at foretage sig andet end at solbade ved det fantastiske svømmebassin omgivet af natur, med terrasse og bar-lounge. Dette landsted indbyder desuden til at slappe af i skyggen af det kæmpestore træ i den centrale gårdhave, der er inspireret af de lokale traditioner, men en terrasse af træ og et springvand. Og hvis dette ikke er roligt nok, kan man bo i en hytte: fire værelser der ligger tilbagetrukket fra receptionen, men med masser af lys og historiske møbler.

Golf field
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
2
262
262
10045