Cuatro Esquinas

Karakteristisk indkvartering på sydsiden af Tenerife

Med sine mure af slidte sten, den frodige bougainvillea, der dækker indgangsbuen, sine himmelblå døre og vinduer samt kurvestole, der inviterer til hygge, kan man kun overgive sig til dette herlige sted. Hotel Cuatro Esquinas ligger på sydsiden af Tenerife i den historiske bykerne af San Miguel de Abona. Det er indrettet i et hus med to århundreders historie, og hotellets indre gårdhave udstråler denne fængslende charme, som kun skabes af tidens tand.

En smuk indre gårdhave med terrasse i San Miguel de Abona

Selvom hotellets sjæl udgøres af den indre gårdhave med den lille terrasse over dammen lige ved siden af ølhaven, er et andet indbydende sted den lille gang med klassiske hydrauliske fliser, som fører til de syv værelser, møbleret med trækonsoller og gamle thonet-stole. Hvis man dertil lægger, at hotellet ligger centralt, og at det ligger i en brostensbelagt gade lige ved landsbykirken, er der kun tilbage at sige, at der serveres velsmagende hjemmelavet mad, at stedet har de bedste lokale vine, og at der laves syltetøj, som kan købes med hjem.

Parking
Restaurant
Room service
Localidad
San Miguel de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045