Fonda Central landhotel

Eneste hotel i Adeje landsby

Gæster, der gerne vil finde et enkelt og roligt hotel i udpræget rustik stil med det formål at lære Adeje landsby at kende, der ligger på den sydlige del af øen Tenerife, er kommet til det rette sted: Hotel Fonda Central. I dette renoverede hus fra det 18. århundrede med stenmure i forskellige farver finder du også bedstemor-gyngestole, sengegærder af støbejern og antikke symaskiner. Resultatet er en skøn blanding, der giver stedet sin egen landlige charme og traditionelle stemning, som ikke går nogen ubemærket forbi.

Tolketjeneste og cafeteria

At indlogere sig her betyder, at man befinder sig lige midt i Adeje landsby, i den centrale gade (Calle Grande), der er fuld af barer, og som ligger næsten lige ved siden af Santa Úrsula sognekirke med dens arkade i maurisk stil. Fonda Central er omgivet af historie og har terrasse, cafeteria og noget så nyttigt som en tolketjeneste, hvis der skulle blive behov for det. Som prikken over i'et inviterer værten ved visse lejligheder sine gæster på middag med dejlig fisk fra Adeje bugtens krystalklare vand.

Restaurant
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045