Hotel Caserío de Los Partidos

Indlogering i Teno Naturpark

Når El Caserío de Los Partidos præsenteres, skal det ikke forbigås, at ud over at være et enestående hjørne i så skønne naturomgivelser som Teno Naturpark, er dette stedet, hvor man ikke skal tidlig op for at spise morgenmad. For på dette landhotel på den nordvestlige del af Tenerife serveres morgenmaden, når gæsten ønsker det. Dette er endnu en luksus, der kan lægges til det at sove mellem stenvægge fra det 17. århundrede, indånde ren, frisk luft og fortabe sig i naturen med rygsækken over skulderen.

Sove midt i naturen i 1.000 meters højde

Efter 400 m ad jordvej dukker huset op bag vegetationen og er næsten indrammet af El Teides silhuet. I hotellets værelser med stenvægge og i en højde af 1.000 m er man sikker på en god nats søvn, specielt efter at have oplevet de altid spændende søer i Erjos eller mandeltræerne i blomst i Santiago del Teide, som man kommer direkte til fra hotellet. Som en god afslutning på dagen kan anbefales en middag med kød tilberedt i træfyret ovn og "flan de turrón".

Restaurant
Room service
Localidad
El Tanque

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045