Hotel El Nogal Boutique & Spa

Et palæ fra de 18. århundrede indrettet til landhotel på sydsiden af Tenerife

Allerede ved første blik virker det storslået. El Hotel El Nogal Boutique & Spa er et fornemt sted og skjuler meget historie bag sine mure. Dette familiepalæ ligger omgivet af bjerge på sydsiden af øen Tenerife. Det er fra det 18. århundrede og er nu indrettet som landhotel. Straks ved ankomsten overrasker stedet. En stor indvendig gårdhave byder gæsterne velkommen i helt enestående naturomgivelser. Det er Vilaflor-bjergene, som rummer Spaniens højest beliggende kommune, og som har meget natur at byde på.

Afslapning og relax i spaen på El Nogal

Interiøret mangler heller ikke noget. Marmoren, der hviler på stensøjler, tager den fulde opmærksomhed i den imponerende hall. Den gode smag finder du ligeså i alle de 42 værelser. Disse fremragende varme, indbydende indkvarteringer har alle bekvemmeligheder. Morgenmaden serveres normalt i en helt særegen, rustik spisesal med en samling af antikviteter i midten, eller den kan, hvis du har tid nok, indtages ude på terrassen. Derefter kan du gå en tur ad de smukke stier eller slappe af i spaens bobler - ikke noget ringe dagsprogram, endda.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045