Senderos de Abona landhotel

Rustikt hus i den historiske bydel i Granadilla de Abona

Klokkerne fra Granadilla kirke, der ligger lige bag hotellet, markerer tiden på Senderos de Abona, et lille hotel i lys gul med geranier i vinduerne, som ses tydeligt i den historiske bykerne i denne landsby på Tenerifes sydside. Hotellet er traditionelt og samtidig herskabsagtigt. Det har små kroge fordelt mellem terrassen og den indre gårdhave, hvor man kun kan lukke øjnene og lade sig varme af solens stråler. Dette er ikke et sted, hvis man har travlt, men et sted til afslapning, god mad og vandreture.

Forskellige slags lejligheder og restaurant El Terrero

Selvom fristelserne på dette hotel befinder sig under åben himmel mellem appelsin-, citron- og avocadotræerne, kilden og poolen, er værelserne på Senderos de Abona dog også rene smykker. De antikke restaurerede møbler gør værelserne unikke. De 17 enheder er alle forskellige. Og for at få et overdådigt måltid efter en tur igennem området er der intet bedre end at spise mellem sten, træbjælker og blomster. I hotellets restaurant El Terrero serveres naturlige juicer, populære kanariske retter med lokal vin og nogle himmelske tærter.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045