Villa Ariadna

Ferie i hus med grill, have og pool

Efter at lægge bag sig flere huse med fladt tag, mens det hele vejen går opad, når landevejen, der går igennem Güímar, til træporten til Villa Ariadna landhotel, et stort, gult hus - det perfekte sted at tilbringe nogle helt enestående dage, det være sig alene, sammen med familie eller venner, men altid i absolut ro. Dette lille hotel med seks værelser ligger på den sydøstlige del af Tenerife og er som skabt til at slappe af, lægge sig med en god bog i solen ved kilden på verandaen, tage en dukkert i den overdækkede pool eller grille i haven.

Udflugt til Badajoz-slugten

Hvis man bevæger sig uden for hotellets dør, er det en god idé at tage en tur ud i Badajoz-slugten, et legendarisk sted med masser af historie og magi, smykket af træarter som laurbær og kanarisk fyr. Hvis planen er at blive på hotellet, findes der en lille vogn med te og kaffe, mens der konverseres i den komfortable opholdsstue med pejs. Det er heller ikke noget problem at få serveret morgenmad og aftensmad, for man spiser godt på landsbyens udendørs spisesteder og barer. Det gælder specielt gedekød, den foretrukne egnsret.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045