Kitesurfing ved Playa de Jinámar

Et ideelt spot til alle niveauer af kitesurfing

Kitesurfingspottet på stranden Playa de Jinámar ligger ved Las Palmas på den nordøstlige side Gran Canaria. Det er ideelt til kategorien waveriding takket være den regelmæssige vind, og fordi det har en af øens bedste brændinger. Selvom spottet er velegnet for alle niveauer, tilrådes det at have en vis erfaring, når man går uden for brændingen, på grund af bølgernes størrelse. På dage med stærke strømme er det nødvendigt at være meget påpasselig for ikke at blive trukket ind mod den klippeskærene på bredden.

En meget kraftig bølgetunnel på Gran Canaria

Selvom spottet ved stranden Playa de Jinámar er meget regelmæssigt, og man kan bruge det hele året rundt, er det om sommeren, hvor man har de bedste bølger og vinde til kitesurfing, især ved lavvande. Bunden ved denne strand er af sand med enkelte klipper, og bølgen bryder i begge retninger med stor kraft og meget tunnel på nogle steder. Et indkøbscenter, beliggende få meter herfra byder på alle de faciliteter, man kan behøve.

Localidad
Jinama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045