(CACT) Castillo de San José (Den Hellige Josefs Borg)

Besøg det Internationale Museum for Moderne Kunst på Lanzarote

Fra militært fort i ruiner til International Museum for Moderne Kunst takket være kunstneren César Manrique's dygtighed. Castillo de San José er et fort med værdighed, hvor moderne kunst og gastronomi kan opleves, mens man ser ud over Lanzarotes karakteristiske hav. På dets stenmure fra det 18. århundrede hænger værker af blandt andet Tàpies, Miró, Alechinsky og Millares. Beliggende på den østlige side af øen, er dette kunstcenter, hvortil der er indgang over en vindebro, både museum, restaurant, og uden tvivl et enestående sted, et symbol for byen.

En restaurant med Manrique's stempel i Arrecife

Kort efter rundkørslen indgangsporten, alt bærer Manrique's stempel: buesalen til forskellige udstillinger, de delikate haver med lava og palmetræer og den rørformede trappe i uberørt hvidt, der ender i bunden af borgen, som er restaurantens ubetingede territorie. Elegant og meget moderne, byder dette sted på kreativt kanarisk køkken og friske tapas i en bueformet sal med glasvinduer, hvor sten, træ og hængeplanter viger for den mest stemningsfulde og smukke udsigt i Arrecifes havn.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Arrecife
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
  • Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
  • Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
3
11
262
10045