MUNA, natur- og arkæologimuseum

Kend Tenerifes arkæologi- og naturarv

Natur- og arkæologimusset (Museo de Naturaleza y Arqueología) er beliggende i den historiske bykerne i Santa Cruz de Tenerife i bygningen Antiguo Hospital Civil de Nuestra Señora de los Desamparados, der tidligere var et hospital. Denne smukke bygning fra det 18. århundrede er det perfekte scenarie til at dykke ned i De Kanariske Øers natur- og arkæologiarv. Den permanente udstilling er opdelt i arkæologi og naturvidenskab, og der er masser af museumsprøver og paneler, som hele familien vil nyde.

Besøg en stor samling af guancher-mumier

Et interessant aspekt ved urbefolkningens kultur på Tenerife, som man kan opdage på natur- og arkæologimuseet, er deres begravelsesritualer. Museet har en stor samling af guancher-mumier, som den besøgende kan se i en speciel sal, der er udstyret med den seneste teknologi for konservering. Familiens yngste vil have en sjov oplevelse blandt modeller i naturlig størrelse af de forskellige dyr, der lever på De Kanariske Øer.

Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
1
11
262
10045